Běžné domácí elektrospotřebiče s puncem luxusu

Špičkové technologie, speciální funkce, luxusní materiály a další výhody můžete očekávat od moderních elektrospotřebičů, které ale nejsou zrovna nejlevnější. Pokud máte rozpočet na vybavení domácnosti velkorysý, nebojte se do nich investovat a dopřát si luxus moderních spotřebičů, které jsou dokonce i inteligentní.

bodovky v kuchyni

Lednice

To, že lednice dokáže „myslet za nás“ není žádnou novinkou. Lednice jsou dnes na tolik inteligentní a chytré, že dokážou přizpůsobit svoji teplotu svému obsahu, informují vás o aktuální teplotě a stavu, ničí bakterie a upozorní vás na problémy. Některé lednice mají pořád něco navíc. Dopřát si můžete speciální lednici zdobenou křišťály od Swarovského, najdete na ní i dotykový displej a ochrání vaše jídlo před bakteriemi. Navíc je obrovská. Cena je kolem 70 000 Kč.

Něco pro kuchařky

Vaříte s láskou a rádi avšak někdy se stane, že na nějakou ingredienci zapomenete, nebo to s jinou přeženete? Můžete se těšit na úžasnou novinku, generátor receptů, který detekuje dle vůně, co vaříte, a dokáže určit, co chybí. S touto kuchařkou se vám oběd či večeře vždy podaří na jedničku.

Je libo televize?

Televize se v našich domácnostech usídlila v minulém století a už jen stěží najdete domov, kde by se kouzelná bednička nenacházela. Televize se dnes vyrábí ve všech možných variantách a to i v těch extrémně luxusních. Mění se jak materiály, tak použité technologie, design… Nechte se unést zlatým leskem LCD televizorem BeoVision 7, který je prudce moderní a navíc i skvěle vypadá!
linka v červené barvě

Století páry?

Pokud máte rádi vaření, můžete si dopřát luxus v podobě multifunkční trouby, která umí péct i na páře. Nejen, že je to zdravé ale také strašně jednoduché. Trouby mají totiž inteligentní programy, které mají různě nastavenou teplotu, můžete si nastavit dobu pečení, snížení teploty v průběhu pečení a jiné vymoženosti, které vám umožní během vaření i odpočívat!